zakat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

zakat Aksara Jawa: ꦗ꦳ (za) (ka)ꦠ꧀ (t) krama/ngoko

  1. (Ar) ak jakat.








Kata kunci/keywords: arti zakat, makna zakat, definisi zakat, tegese zakat, tegesipun zakat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.