zaman

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

zaman Aksara Jawa: ꦗ꦳ (za) (ma)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. (Ar) ak jaman.








Kata kunci/keywords: arti zaman, makna zaman, definisi zaman, tegese zaman, tegesipun zaman
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org