Wikisastra:Bausastra Jawa/kraton

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bali menyang indèks artikel


kraton

Basa Jawa[besut]

  1. dalemé para ningrat
  2. astana

Pocapan[besut]

Étimologi[besut]

Saka ka+ratu+an

Basa Indonesia[besut]

  1. istana

Basa liya[besut]

Bali menyang indèks artikel