adoh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

adoh Aksara Jawa: (ha)ꦢꦺꦴ (do) (h)

ngoko
Krama têbih
Ngoko adoh
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. amba antarane utawa lête (tmr. dununging panggonan, ent tmr. aluraning saduluran);
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti adoh, makna adoh, definisi adoh, tegese adoh, tegesipun adoh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.