adoh

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

adoh (ha)ꦢꦺꦴ (do) (h)

ngoko
Krama têbih
Ngoko adoh
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. amba antarané utawa leté (tumrap dununging panggonan, ent tmr. aluraning saduluran);
Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti adoh, makna adoh, definisi adoh, tegese adoh, tegesipun adoh

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.