adoh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

adoh Aksara Jawa: ꦲꦢꦺꦴꦃ

ngoko
Krama têbih
Ngoko adoh
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. amba antarane utawa lête (tmr. dununging panggonan, ent tmr. aluraning saduluran);
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti adoh, makna adoh, definisi adoh, tegese adoh, tegesipun adohBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org