adu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

adu Aksara Jawa: (ha)ꦢꦸ (du)

ngoko
Krama abên
Ngoko adu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. ak gêgathukan, gathuk (têpung), upama adu tritis;
  2. akon tarung, narungake, upama adu jago;
  3. rêbut unggul mungguhing ..., upama adu bêgja, adu kapintêran;
  4. bumbu utawa campuran ing jamu lsp.;








Kata kunci/keywords: arti adu, makna adu, definisi adu, tegese adu, tegesipun adu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org