aga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

aga Aksara Jawa: (ha) (ga)

  1. êngg pc saga;
  2. êngg pc jaga.








Kata kunci/keywords: arti aga, makna aga, definisi aga, tegese aga, tegesipun aga
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.