age

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

age Aksara Jawa: ꦲꦒꦺ krama/ngoko

  1. ak enggal, rikat;
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti age, makna age, definisi age, tegese age, tegesipun ageBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org