age

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

age Aksara Jawa: (ha)ꦒꦺ (ge) krama/ngoko

  1. ak enggal, rikat;
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti age, makna age, definisi age, tegese age, tegesipun age
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.