age

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

age Aksara Jawa: ꦲꦒꦺ krama/ngoko

  1. ak enggal, rikat;
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti age, makna age, definisi age, tegese age, tegesipun ageBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=age&oldid=102003"