Menyang kontèn

age

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

agé Aksara Jawa: (ha)ꦒꦺ () krama/ngoko

  1. ak énggal, rikat;


Kacocogna karo







Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.

basa Inggris[besut]

Tembung aran [ en ]

age /ꦌꦲꦶꦗ꧀/

Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti age, makna age, definisi age, tegese age, tegesipun age