aku

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

aku Aksara Jawa: ꦲꦏꦸ

ngoko
Krama kula
Ngoko aku
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. têtêmbung sêsulih wong kang gunêman.








Kata kunci/keywords: arti aku, makna aku, definisi aku, tegese aku, tegesipun aku
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org