aku

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

aku (ha)ꦏꦸ (ku)

ngoko
Krama kula
Ngoko aku
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. tetembung sesulih wong kang guneman.







Kata kunci/keywords: arti aku, makna aku, definisi aku, tegese aku, tegesipun aku

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.