anak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]


Tembung aran[besut]

anak

  1. putra ki turunan kang kapisan (uga tumrap kéwan)