anak

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung kriya

anak (a) (na)ꦏ꧀ (k)

krama/ngoko

ngoko
Krama inggil putra
Krama anak
Ngoko anak
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. turunan kang kapisan (uga tumrap kéwan)