anakan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Tembung aran[besut]

anakan (ngoko anakan, krama sareman)

  1. dhuwit kang minangka bebathèning dhuwit kang diutangaké

Dasanama[besut]

uyahan