anggêr irung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

anggêr irung Aksara Jawa: (ha) (ng)ꦒꦼ () (r)ꦲꦶ (hi)ꦫꦸ (ru) (ng)
Lingga: (irung)

  1. pc ks anggêr wong, sok wonga.









Kata kunci/keywords: arti anggêr irung, makna anggêr irung, definisi anggêr irung, tegese anggêr irung, tegesipun anggêr irung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.