awrat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

awrat Aksara Jawa: (ha)ꦮꦿ (wra)ꦠ꧀ (t)
Lingga: (wrat)

krama
Krama awrat
Ngoko abot
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. akèh bobote, ora ènthèng.
  2. rada pakewuh, ora gampang.
  3. wigati, pêrlu,









Kata kunci/keywords: arti awrat, makna awrat, definisi awrat, tegese awrat, tegesipun awrat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org