butuh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

butuh

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko butuh
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. njêjaluk marang;
  2. (utawa kabutuhan apa-apa sing pêrlu dianggo (dipigunakake lsp);








Kata kunci/keywords: arti butuh, makna butuh, definisi butuh, tegese butuh, tegesipun butuh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org