Menyang kontèn

diababi

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

diababi
Lingga: (abab)
Aksara Jawa: ꦢꦶ (di) (ha) (ba)ꦧ꧀ꦥꦶ (b pi)

  1. didamoni, dikenani abab,


Kacocogna karo







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diababi, makna diababi, definisi diababi, tegese diababi, tegesipun diababi

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.