diababi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

diababi
Lingga: (abab)
Aksara Jawa: ꦢꦶ (di) (ha) (ba)ꦧ꧀ (b)ꦥꦶ (pi)

  1. didamoni, dikênani abab,
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti diababi, makna diababi, definisi diababi, tegese diababi, tegesipun diababi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.