dipati

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dipati Aksara Jawa: ꦢꦶ (di) (pa)ꦠꦶ (ti)

  1. wc adipati.








Kata kunci/keywords: arti dipati, makna dipati, definisi dipati, tegese dipati, tegesipun dipati

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.