pati

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pati

basa Jawa[besut]

pati

  1. br bangêt-bangêt;;
Kacocogna karo kêpati.








Kata kunci/keywords: arti pati, makna pati, definisi pati, tegese pati, tegesipun pati
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.