dipikir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dipikir
Lingga: (pikir)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko dipikir
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. dipunmanah
krama
Krama dipikir
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

digalih ki: dilimbang-limbang sarana pikiran;

  1. dirêmbug, digatèkake.







Kata kunci/keywords: arti dipikir, makna dipikir, definisi dipikir, tegese dipikir, tegesipun dipikir

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.