Menyang kontèn

gêtih

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran

gêtih

Aksara Jawa: ꦒꦼ (ge^)ꦠꦶꦃ (tih)

ngoko
Krama rah
Ngoko gêtih
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. barang cuwèr sing sumrambah ing saranduning badan warnané abang;
    cuwèran wérna abang sing ana ing awaking manungsa utawa sato kéwan






Terjemahan kangge tembung getih[?]
Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti gêtih, makna gêtih, definisi gêtih, tegese gêtih, tegesipun gêtih

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.