king

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

king Aksara Jawa: ꦏꦶꦁ
Lingga:

  1. êngg pc saking, sangking.









Kata kunci/keywords: arti king, makna king, definisi king, tegese king, tegesipun kingBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org