king

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

king Aksara Jawa: ꦏꦶ (ki) (ng)
Lingga:

  1. êngg pc saking, sangking.









Kata kunci/keywords: arti king, makna king, definisi king, tegese king, tegesipun king
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.