ratu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

ratu

basa Jawa[besut]

ratu

  1. sêsêbutaning pramèswarining ratu sing wis randha;








Kata kunci/keywords: arti ratu, makna ratu, definisi ratu, tegese ratu, tegesipun ratu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.