raja

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

raja

basa Jawa[besut]

raja

  1. kumratu;








Kata kunci/keywords: arti raja, makna raja, definisi raja, tegese raja, tegesipun raja
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.