raja

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

raja

basa Jawa[besut]

raja

  1. kumratu;








Kata kunci/keywords: arti raja, makna raja, definisi raja, tegese raja, tegesipun raja
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org