raja

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

Tembung aran

raja

krama/ngoko

  1. (Snk) ratu; cs. 1;
  2. kanggo araning gêdhang warna-warna;
  3. (sawah raja) êngg. sawah darbèke wong sadesa;


Fairytale down blue.png Tembung andhahan
Kacocogna karo




Nuvola filesystems www.png Terjemahan[?]


Kata kunci/keywords: arti raja, makna raja, definisi raja, tegese raja, tegesipun raja

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.