mlaku

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mlaku
Lingga: (laku)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko mlaku
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

lumampah, mlampah

krama
Krama mlaku
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. (tindak ki) obah maju sarana njangkahake sikil;
  2. tumindak obah (ora mandhêg), upama sêpure wis mlaku;
  3. kang lagi linakonan tmr. taun, upama umure si Amat nêm taun mlaku;
  4. nindakake pakaryan, upama wong mlaku ing gawe kuwi ora kêna sêmbrana;








Kata kunci/keywords: arti mlaku, makna mlaku, definisi mlaku, tegese mlaku, tegesipun mlaku
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org