ndadèk gêni

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ndadèk gêni Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n) (da)ꦢꦺ ()ꦏ꧀ (k)ꦒꦼ ()ꦤꦶ (ni)
Lingga: (dadèk)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko ndadèk gêni
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

ndadèk latu

krama
Krama ndadèk gêni
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

gawe gêni

Kacocogna karo dadi, dadèn.








Kata kunci/keywords: arti ndadèk gêni, makna ndadèk gêni, definisi ndadèk gêni, tegese ndadèk gêni, tegesipun ndadèk gêni
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.