ngêtokake adaini

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngêtokake adaini Aksara Jawa: ꦔꦼ (ngê)ꦠꦺꦴ (to)ꦏ꧀ (k) (ka)ꦏꦺ (ke) (ha) (da)ꦲꦶ (hi)ꦤꦶ (ni)

  1. ent tumandang kalawan karosan (mêmpêng).








Kata kunci/keywords: arti ngêtokake adaini, makna ngêtokake adaini, definisi ngêtokake adaini, tegese ngêtokake adaini, tegesipun ngêtokake adaini
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.