nggirèkake

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nggirèkake
Lingga: (giri)

  1. nggêrêng (nggiring) sapi lsp;
  2. ks dikon, diatag nyambut gawe.








Kata kunci/keywords: arti nggirèkake, makna nggirèkake, definisi nggirèkake, tegese nggirèkake, tegesipun nggirèkake
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org