ngocèh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngocèh
Lingga: (ocèh)

  1. muni tmr. manuk (lmr kang mawa lagu);
  2. gunêman tmr. bocah cilik;
  3. ks gunêman, ngandhakake wadining liyan lsp;








Kata kunci/keywords: arti ngocèh, makna ngocèh, definisi ngocèh, tegese ngocèh, tegesipun ngocèh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.