padinan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa

padinan

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko padinan
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

kanggo ing sabên dina.








Kata kunci/keywords: arti padinan, makna padinan, definisi padinan, tegese padinan, tegesipun padinan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.