papat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

papat

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko papat
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

wilangan 4;;

Kacocogna karo pat.







Kata kunci/keywords: arti papat, makna papat, definisi papat, tegese papat, tegesipun papat

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.