papat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

papat

basa Jawa[besut]

papat

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko papat
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

wilangan 4;;

Kacocogna karo pat.








Kata kunci/keywords: arti papat, makna papat, definisi papat, tegese papat, tegesipun papat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org