têlu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Dilih saka telu)
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

têlu Aksara Jawa: ꦠꦼꦭꦸ

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko têlu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

wilangan 3;








Kata kunci/keywords: arti têlu, makna têlu, definisi têlu, tegese têlu, tegesipun têluBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org