têlu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Dialihkan dari telu)
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

têlu Aksara Jawa: ꦠꦼꦭꦸ

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko têlu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

wilangan 3;








Kata kunci/keywords: arti têlu, makna têlu, definisi têlu, tegese têlu, tegesipun têluBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=têlu&oldid=12392"