pikiran

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

pikiran
Lingga: (pikir)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko pikiran
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

pamanah(-an)

krama
Krama pikiran
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

panggalih(-an) ki

  1. gagasan;
  2. kakuwatan batin dianggo nglêlimbang, nggothak-nggathukake pangrêti;








Kata kunci/keywords: arti pikiran, makna pikiran, definisi pikiran, tegese pikiran, tegesipun pikiran
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org