pitu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pitu

basa Jawa[besut]

pitu

  1. krama/ngoko 7;








Kata kunci/keywords: arti pitu, makna pitu, definisi pitu, tegese pitu, tegesipun pitu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.