wolu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wolu Aksara Jawa: ꦮꦺꦴ (wo)ꦭꦸ (lu) krama/ngoko

  1. 8.








Kata kunci/keywords: arti wolu, makna wolu, definisi wolu, tegese wolu, tegesipun wolu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org