pot

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

pot

basa Jawa[besut]

pot

  1. ak ora kêndhat, tansah;








Kata kunci/keywords: arti pot, makna pot, definisi pot, tegese pot, tegesipun pot
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org