pot

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

pot

basa Jawa[sunting]

pot

  1. ak ora kêndhat, tansah;








Kata kunci/keywords: arti pot, makna pot, definisi pot, tegese pot, tegesipun potBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=pot&oldid=101824"