Menyang kontèn

pot

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

pot ꦥꦺꦴ (po)ꦠ꧀ (t)

  1. ak ora kendhat, tansah;







Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.

basa Inggris[besut]

Tembung aran [ en ]

pot /ꦥꦺꦴꦠ꧀/


Kacocogna karo

Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti pot, makna pot, definisi pot, tegese pot, tegesipun pot