rare

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

rare

basa Jawa[besut]

rare

  1. êngg bocah;;
Kacocogna karo lare.








Kata kunci/keywords: arti rare, makna rare, definisi rare, tegese rare, tegesipun rare
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.