ring

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ring krama/ngoko

  1. êngg ing;
  2. êngg maring, mênyang ing;
  3. êngg marang, tumrap marang.








Kata kunci/keywords: arti ring, makna ring, definisi ring, tegese ring, tegesipun ring
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.