Menyang kontèn

ring

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

ring ꦫꦶꦁ (ring)

krama/ngoko

  1. êngg ing;
  2. êngg maring, menyang ing;
  3. êngg marang, tumrap marang.







Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.

basa Inggris[besut]

Tembung aran [ en ]

ring /ꦫꦺꦁ/

Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti ring, makna ring, definisi ring, tegese ring, tegesipun ring