sad

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sad Aksara Jawa: (sa)ꦢ꧀ (d)

  1. (Snk) (Kw) nêm.








Kata kunci/keywords: arti sad, makna sad, definisi sad, tegese sad, tegesipun sad
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org