sad

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sad Aksara Jawa: (sa)ꦢ꧀ (d)

  1. (Snk) (Kw) nêm.







Kata kunci/keywords: arti sad, makna sad, definisi sad, tegese sad, tegesipun sad

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.