loro

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

loro Aksara Jawa: ꦭꦺꦴꦫꦺꦴ
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko loro
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

wilangan (2);








Kata kunci/keywords: arti loro, makna loro, definisi loro, tegese loro, tegesipun loroBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=loro&oldid=80783"