loro

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

loro Aksara Jawa: ꦭꦺꦴ (lo)ꦫꦺꦴ (ro)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko loro
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

wilangan (2);








Kata kunci/keywords: arti loro, makna loro, definisi loro, tegese loro, tegesipun loro
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.