loro

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

loro Aksara Jawa: ꦭꦺꦴꦫꦺꦴ
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko loro
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

wilangan (2);








Kata kunci/keywords: arti loro, makna loro, definisi loro, tegese loro, tegesipun loroBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org