loro

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

loro ꦭꦺꦴ (lo)ꦫꦺꦴ (ro)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko loro
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

wilangan (2);







Kata kunci/keywords: arti loro, makna loro, definisi loro, tegese loro, tegesipun loro

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.