trip

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

trip Aksara Jawa: ꦠꦿꦶꦥ꧀

  1. pc sêtrip.








Kata kunci/keywords: arti trip, makna trip, definisi trip, tegese trip, tegesipun tripBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org