trip

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

trip Aksara Jawa: ꦠꦿꦶ (tri)ꦥ꧀ (p)

  1. pc sêtrip.








Kata kunci/keywords: arti trip, makna trip, definisi trip, tegese trip, tegesipun trip
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org