wulu kalong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wulu kalong Aksara Jawa: ꦮꦸ (wu)ꦭꦸ (lu) (_) (ka)ꦭꦺꦴ (lo) (ng) krama/ngoko

  1. (-langsêb) wuluning awak kang lêmbut sarta lêmês.








Kata kunci/keywords: arti wulu kalong, makna wulu kalong, definisi wulu kalong, tegese wulu kalong, tegesipun wulu kalong
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org