Menyang kontèn

wulu

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Sandhangan swara i (wulu)
Tembung aran

wulu ꦮꦸ (wu)ꦭꦸ (lu) /ˈwu.lu/

  1. Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:string/pattern_escape' not found. rambuting kéwan utawa manungsa kang thukul ing awak
  2. Ètimologi: Saka basa Kawi wulu (rambuting awak, élar). Sababon karo basa Indonésia/Mélayu/Bali/Sasak/Sunda/Makassar bulu
  3. Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:string/pattern_escape' not found. élar sing nasabi awaking kéwan iwèn
  4. araning sandhangan ing aksara Jawa
    Ètimologi: Saka basa Kawi hulu. Sababon karo basa Bali ulu (sandhangan swara i).
Tembung kriya

wulu

  1. Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:string/pattern_escape' not found. raup lan wisuh ngarépaké salat
    Ètimologi: Kasilih saka basa Arab وُضُوء. Témbung silihan saèmpér kang padha saka basa Arab ya iku wudu.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti wulu, makna wulu, definisi wulu, tegese wulu, tegesipun wulu