Wikisastra:Bausastra Jawa/kethèk

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bali menyang indèks artikel


Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:scripts/findBestScript' not found.

Kethèk.

kethèk

Basa Jawa[besut]

  1. Sawijining sato kéwan sing manyusoni lan uripé biyasané ing wit-witan.

Sinonim[besut]

  1. bojog, monyèt

Basa liya[besut]

Bali menyang indèks artikel