Wikisastra:Bausastra Jawa/kitab

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bali menyang indèks artikel



Basa Jawa (jv)

Buku

kitab

  • kitab, buku
  • layang (buku) wahyuné Gusti Allah (babagan agama Islam, Kristen, lsp)
  1. Saka basa Arab كتاب (kitāb), tegesé layang.

Cara kocap

Basa Indonesia

  1. kitab saka basa Arab kitab.
  2. buku saka basa Walanda boek, tegesé layang utawa pustaka sing lempirané akèh lan wis dijilid.

Basa liya

Bali menyang indèks artikel