Wiktionary:Bausastra Jawa/kitab

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bali menyang indèks artikel



Basa Jawa (jv)

Buku

kitab

  • kitab, buku
  • layang (buku) wahyuné Gusti Allah (babagan agama Islam, Kristen, lsp)
  1. Saka basa Arab كتاب (kitāb), tegesé layang.

Cara kocap

Basa Indonesia

  1. kitab saka basa Arab kitab.
  2. buku saka basa Walanda boek, tegesé layang utawa pustaka sing lempirané akèh lan wis dijilid.

Basa liya

Bali menyang indèks artikel