ayo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ayo Aksara Jawa: (ha)ꦪꦺꦴ (yo)

ngoko
Krama inggil sumangga
Krama mangga
Ngoko ayo
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. têtêmbungan mratelakake ngajak;
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti ayo, makna ayo, definisi ayo, tegese ayo, tegesipun ayo
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org