ayo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

ayo Aksara Jawa: ꦲꦪꦺꦴ

ngoko
Krama inggil sumangga
Krama mangga
Ngoko ayo
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. têtêmbungan mratelakake ngajak;
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti ayo, makna ayo, definisi ayo, tegese ayo, tegesipun ayoBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org