ayo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

ayo Aksara Jawa: ꦲꦪꦺꦴ

ngoko
Krama inggil sumangga
Krama mangga
Ngoko ayo
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. têtêmbungan mratelakake ngajak;
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti ayo, makna ayo, definisi ayo, tegese ayo, tegesipun ayoBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=ayo&oldid=102734"