man

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

man Aksara Jawa: (ma)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. pc paman.
Fairytale down blue.png Tembung andhahan






Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.

basa Inggris[besut]

Tembung aran [ en ]

man /ꦩꦺꦤ꧀/


Kacocogna karo


Kata kunci/keywords: arti man, makna man, definisi man, tegese man, tegesipun man