man

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

man Aksara Jawa: ꦩꦤ꧀
Lingga:

  1. pc paman.








Kata kunci/keywords: arti man, makna man, definisi man, tegese man, tegesipun man
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org