so

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

so ꦱꦺꦴ (so)

krama/ngoko

  1. wit mlinjo;
  2. godhong mlinjo sing ênom.





Nuvola filesystems www.png Terjemahan[?]


Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.

basa Inggris[besut]

Tembung aran

so, so that /ꦱꦺꦴ/ /ꦱꦺꦴ​ꦢꦺꦠ꧀/


Kata kunci/keywords: arti so, makna so, definisi so, tegese so, tegesipun so