so

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

so krama/ngoko

  1. wit mlinjo;
  2. godhong mlinjo sing ênom.








Kata kunci/keywords: arti so, makna so, definisi so, tegese so, tegesipun so
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.