Wikisastra:Bausastra Jawa/griya

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bali menyang indèks artikel


griya
(Basa Jawa Madya)

Basa Jawa[besut]

  1. Basa Jawa Ngoko: omah
  2. Basa Jawa Krama: dalem
  3. Basa Jawa Krama Inggil: astana

Pocapan[besut]

Basa Indonesia[besut]

  1. rumah

Basa Inggris[besut]

  1. house

Basa liya[besut]

Bali menyang indèks artikel