Wikisastra:Bausastra Jawa/kucing

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bali menyang indèks artikel


Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:scripts/findBestScript' not found.

kucing

Basa Jawa[besut]

Kéwan mamalia anggota kulawarga felidae.

Basa Indonésia[besut]

Kucing

Basa liya[besut]

Bali menyang indèks artikel