Béda antarané révisi "Kategori:Tembung aran Jawa"

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
26 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
Jereneke
c (Bot: Cleaning up old interwiki links)
(Jereneke)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
[[Kategori:Basa Jawa]]
[[Kategori:Tembung aran]]
Naraguna anonim

Menu navigasi