Wiktionary:Tembung kanthi aksara wiwitan L

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

Tembung kanthi aksara wiwitan L:

lali - lambe - lanang - lara - lawang - lawange - lemah - lembeng - lemu - lima - lingguh - loro - loro-lorone - lunga - lunga - lungguh - luwe - luwe - luwe - luwih -

Sumber[besut]

  1. Kamus Indonesia - Daerah Jawa, Bali, Sunda, Madura, Sugiarto, dkk, PT Gramedia Pustaka Utama, 2007
Bali menyang indèks artikel